Over Unieke Ronde

Bruggenbouwer, doortastend, ondernemend, energiek, analytisch, mensgericht en flexibel. Dat kenmerkt mij als persoon en professional.

Mijn achtergrond met de opleiding Facility management heb ik in de loop der tijd verrijkt met een brede ontwikkeling in veranderkunde en programmamanagement.

Ik heb altijd veel ambitie gehad voor persoonlijke ontwikkeling en passie voor ontwikkeling van organisaties.  

Gaandeweg mijn carrière ontdekte ik dat ik meer werkplezier en voldoening haalde uit gerichte organisatieontwikkeling vraagstukken. Met uitdagingen op weg naar betere resultaten, efficiency en werkplezier binnen teams, dat is waar ik elke keer weer energie van krijg.  Door belangen te verenigen en krachten te bundelen, creëer ik betrokkenheid en draagvlak.   

Mijn hands-on mentaliteit en gemakkelijk schakelen, maakt dat ik het moederschap van vier kinderen kan combineren met een professionele werkomgeving en aanverwante rollen die in vrijwillige setting een bijdrage van mij vragen. Een maatschappelijk belang dienen is één van mijn kernwaarden in het leven.

Tot slot: het schaap met de vijf poten bestaat helaas niet. Dat geldt ook voor mij. Daarom heb ik een warm netwerk van samenwerkingspartners om mij heen. Zodat wanneer het vraagstuk daarom vraagt, ik in overleg met de opdrachtgever aanvullende specifieke expertise in kan vliegen.